• Haberler
  • Spor
  • Real Madrid'in Yıldızı Arda Güler Antrenmana Neden Maskeyle Çıktı? İşte Tüm Detaylar!

Real Madrid'in Yıldızı Arda Güler Antrenmana Neden Maskeyle Çıktı? İşte Tüm Detaylar!

Real Valladolid maçına hazırlanan Real Madrid'de futbolcular, fiziksel testler için antrenmanda maskeyle çalıştı. Arda Güler'in maskeli görüntüsü de sosyal medyada gündem oldu. Arda Güler'i maskeli gören milyonlarca sporsever, Arda Güler neden maske ile antrenmana çıktı? Sorusunun cevabını merak etti. Detaylar haberimizde...

İspanyol devi Real Madrid, geçen sezon yaklaşık 70 sakatlık yaşanması sebebiyle en önemli oyunculardan mahrum kalmamak için böyle bir önlem aldı.

La Liga'nın ilk haftasında Mallorca ile berabere kalan Real Madrid, ikinci hafta oynayacağı Real Valladolid maçına odaklandı. Eflatun-beyazlılarda Real Valladolid ile oynanacak maçın hazırlıkları devam ederken milli futbolcu Arda Güler'in görüntüsü gündem oldu.

MASKELİ FOTOĞRAFI GÜNDEM OLDU

Ligin ikinci haftasında sahasında 25 Ağustos Pazar günü Real Valladolid'i ağırlayacak olan Real Madrid'de futbolcular, fiziksel testler için antrenmanda maskeyle çalıştı. Arda Güler'in maskeli görüntüsü de sosyal medyada defalarca paylaşılırken, çok sayıda beğeni ve yorum da aldı.

UYGULAMANIN NEDENİ

Bu teknik, alyuvar sayısını ayarlayarak oksijen kapasitesinin arttırılmasına yardımcı olur vefutbolcunun akciğer kapasitesini arttırarak daha verimli bir maç çıkarması sağlar. Real Madrid, bu uygulamaya çok sakatlık geçirilen sezonun ardından başladı. Madrid temsilcisi, yıldız futbolcularını yaklaşık 70 sakatlığa kurban verdi. Bu durum sağlık ekibinin ne kadar önem arz ettiğini gözler önüne serdi. Dev kulüp, bu nedenle kritik dönemlerde en önemli oyunculardan mahrum kalma sorunu en aza indirmek için böyle bir önlem aldı.

Real Madrid'in Yıldızı Arda Güler Antrenmana Neden Maskeyle Çıktı? İşte Tüm Detaylar!

Bakmadan Geçme