• Haberler
  • Gündem
  • Resmi Gazete'de Açıklanmadı Ancak Fahrettin Koca Eşyalarını Toplayıp Bakanlıktan Ayrıldı!

Resmi Gazete'de Açıklanmadı Ancak Fahrettin Koca Eşyalarını Toplayıp Bakanlıktan Ayrıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa ettiği haberleri gündemdekini yerini korurken tüm gözler Resmi Gazete'ye çevrilmişti. Resmi Gazete'de bakanlarla ilgili herhangi bir karar yer almamasına rağmen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın bakanlıktaki odasından eşyalarını topladığı belirtiliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a istifasını sunduğuna yönelik iddialar Türkiye gündemindeki yerini korurken Bakan Koca ile ilgili flaşh bir gelişme daha yaşandı.

Gün içinde Cuma namazı çıkışı konuya ilişkin soruların yöneltildiği Bakan Koca, "Hayırlı olur inşallah" demekle yetinirken siyaset kulislerine yeni bir iddia düştü.

İstifa ettiği öne sürülen Sağlık Bakanı Koca'nın, bakanlıktaki odasından tüm kişisel eşyalarını toplayarak makamından ayrıldığı iddia edildi.

BAKANLIKTAN KİŞİSEL EŞYALARINI TOPLADI

Gazeteci Bülent Aydemir ise, istifa ettiği öne sürülen Bakan Koca'nın tüm kişisel eşyalarını toplayarak Bakanlık'taki makamından ayrıldığını iddia etti. Öte yandan yayınlanan 29 Haziran tarihli Resmi Gazete'de herhangi bir atama kararına rastlanılmadı.

ERDOĞAN "GEREKENİ YAPACAĞIZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerinden sonraki ilk Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı sert bir şekilde eleştirmişti. Koca'ya dönerek, "Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız" demişti.

Bakmadan Geçme