• Haberler
  • Spor
  • Rıdvan Dilmen: Bu planı yapan takım şampiyon olur

Rıdvan Dilmen: Bu planı yapan takım şampiyon olur

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından şampiyonluğun şifrelerini verdi. 'Bu planı yapan takım şampiyon olur' dedi.

Rıdvan Dilmen: Bu planı yapan takım şampiyon olur
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de ilk mağlubiyetini aldı. Sezonun başında güçlü bir performans sergileyen ve oynadığı 5 maçın 4'ünü gol yemeden kazanan sarı-lacivertliler, tek puan kaybını Göztepe deplasmanında 2-0 önde oldukları maçı beraberlikle bitirerek yaşamıştı. Bu süreçte hiç geriye düşmeyen Fenerbahçe, Galatasaray derbisinde ilk kez skorda geri düştü.

Derbi sonrası HT Spor'a konuşan Rıdvan Dilmen, şampiyonluk yolundaki önemli detaylara değindi.

"Böyle Bir Fark Daha Önce Görmedim"

"Türk futbolunda bu denli büyük bir fark hiç görmedim. Adeta play-off sistemine doğru hızla ilerliyoruz. Eğer bu şekilde devam ederse, oraya varmamız kaçınılmaz olacak. Play-off'tan nefret ediyorum ama maalesef Avrupa'da zayıf liglerde bu sistem uygulanıyor."

"Bu Maçlarda En Fazla Puanı Toplayan Şampiyon Olur"

"Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un birbiriyle oynayacağı toplam 18 puanlık maçlar var. Bu karşılaşmalarda en fazla puan toplayan takım şampiyonluğu göğüsler. Benim öngörüm de bu yönde," dedi Dilmen.

Bu yorumlar, sezonun geri kalanı için büyük takımlar arasında oynanacak derbilerin şampiyonluk yarışındaki belirleyici rolünü gözler önüne seriyor.

Bakmadan Geçme