• Haberler
  • Gündem
  • Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar ortaya çıktı

Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar ortaya çıktı

18 gündür aranan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedenine ulaşılması Türkiye'yi yasa boğdu. Genç kızın ölümünden önce internetten 'Otopsi nasıl yapılır, cennete nasıl gidilir, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?' aramalarını yaptığı ortaya çıktı.

Rojin Kabaiş'in ölmeden önce internette yaptığı aramalar ortaya çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Van'daki yurt hayatından ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten acı bir haber geldi. Genç kızın cansız bedeni, en son görüldüğü yerden 20 kilometre uzakta, bahçe sulamaya gelen bir kişi tarafından bulundu. Rojin Kabaiş’in cenazesi, Diyarbakır'da gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Olayla ilgili Van Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan ilk incelemelerde şüpheli bir duruma rastlanmadığını, ancak cesedin uzun süre su altında kalması nedeniyle ciddi deformasyonlar olduğunu belirtti. Ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek rapor bekleniyor.
 

ÖLMEDEDEN ÖNCEKİ TELEFONDAN MERAK ETTİĞİ KONULARI ARAŞTIRMIŞ

Rojin Kabaiş'in telefonundaki incelemeler ise dikkat çekici bulgular ortaya koydu. Genç kızın internetten "Otopsi nasıl yapılır, cennete nasıl gidilir, ölen kişinin banka hesabındaki para ne olur?" gibi konularda aramalar yaptığı tespit edildi.

Bakmadan Geçme