• Haberler
  • TV
  • Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 135.Bölüm İzle! 4 Ekim Cuma

Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 135.Bölüm İzle! 4 Ekim Cuma

Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 135.Bölüm İzle! 4 Ekim Cuma... Hafta içi her gün izleyici ile buluşan Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Rüzgarlı Tepe yeni bölümüyle4 Ekim'de ekranlara geliyor. 135.Bölümü yayınlanan Rüzgarlı Tepe'nin bu bölümünde neler yaşanacak?

Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 135.Bölüm İzle! 4 Ekim Cuma

HALİL BOŞANMAK İSTİYOR!

Zeynep ve Halil arasında sular durulmuyor. Öfkesini ve intikam hırsını bir türlü aşamayan Zeynep, sevdiği adama eziyet etmeye devam eder. Halil, Zeynep’i mutlu edebilmek için ondan boşanabileceğini söyler. Peki Zeynep boşanmayı kabul edecek mi?

135. Bölüm

Zeynep’in öfkesi ve intikam hırsı dinmek bilmez. Halil’in kendisine verdiği zarftan boşanma kağıtlarının çıkmasıyla Zeynep şoka uğrar. Halil ise bu boşanmayı sadece Zeynep’i mutlu edebilmek için kabul eder. Oysa ki Zeynep’e hala deliler gibi aşıktır. Tüm ev halkına çiftliğin hanımının Zeynep olduğunu ilan eder. Zeynep’i mutlu edebilmek ve öfkesini dindirebilmek için elinden gelen her şeyi yapan Halil’in çabaları sonuç verecek mi yoksa Zeynep boşanma kağıtlarını mı imzalayacak?

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de.

RÜZGARLI TEPE 135.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme