• Haberler
  • TV
  • Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 138.Bölüm İzle! 9 Ekim Çarşamba

Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 138.Bölüm İzle! 9 Ekim Çarşamba

Rüzgarlı Tepe Son Bölüm 138.Bölüm İzle! 9 Ekim Çarşamba... Hafta içi her gün izleyici ile buluşan Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Rüzgarlı Tepe yeni bölümüyle 9 Ekim'de ekranlara geliyor. 138.Bölümü yayınlanan Rüzgarlı Tepe'nin bu bölümünde neler yaşanacak?

KİMYASAL İLACI KİM KULLANDI?

Babaannesi Zeynep’e düğün hediyesi olarak bir arsa tapusu hediye eder. Zeynep artık kendisine ait olan bu arazi için çalışmalara başlar. Halil ise karısına yardım etmek için her şeyi yapar.

138. Bölüm

Babaannesi Zeynep’e düğün hediyesi olarak bir tapu verir. Zeynep artık kendisine ait olan bu arazinin bakımı için çalışmaya başlar. Halil ona yardım etmek istese de Zeynep bu yardım teklifini kabul etmez. Fakat Halil vazgeçmeye ve karısını tek bırakmaya razı gelmez. Kasabadaki tüm işçileri burada çalışmaları için çağırır. Bunun ardından Zeynep arazisinde kimyasal kullanıldığını fark eder ve Halil’den şüphelenir. Peki kimyasal ilacı bu arazide kim kullandı?

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de.

RÜZGARLI TEPE 138.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme