Ryan Kent'in Lazio'ya Transferi İptal Oldu

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte zirve yarışını sürdüren lider Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu duyurulan Ryan Kent'in transferinin oyuncu kaynaklı son anda iptal olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği Ryan Kent için Lazio ile anlaşmaya varılırken son dakikada beklenmedik bir gelişme yaşandı ve transfer iptal oldu.

Ara transfer döneminde Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde Umut Nayir, Emre Mor, Miguel Crespo ve Samet Akaydin'i kiralık olarak göndermişti.


Teknik direktör İsmail Kartal'ın sezon başından itibaren fazla forma şansı vermediği Ryan Kent'in de kısa süre içinde ayrılması beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İngiliz futbolcu için sıcak bir gelişme yaşandı.
Gianluca Di Marzio'nun haberine göre İtalya Ligi Serie A'nın köklü ekiplerinden Lazio ile Fenerbahçe, Ryan Kent'in kiralık transferi için anlaşmaya vardı.
Haberin devamında Lazio'nun transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala evrakları yetiştirmeye çalıştığı kaydedildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Lazio ve Fenerbahçe Ryan Kent’in satın alma opsiyonlu kiralık transferi için her konuda anlaşma sağlamasına hatta belgeleri dahi imzalamasına rağmen oyuncu son anda fikir değiştirip gitmekten vazgeçti.

Ryan Kent'in fikir değiştirmesinin ardından transfer iptal oldu ve İngiliz futbolcu Fenerbahçe'de kaldı.
Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 15 resmi maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 1 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi ve 634 dakika süre aldı.

Bakmadan Geçme