Saadet Partisi İBB Başkan Adayını Tanıttı

Saadet Partisi, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun da katılımıyla Lütfi Kırdar Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayını tanıttı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İstanbul adaylarının aynı zamanda İstanbul Milletvekili ve Pari Sözcüsü olan Birol Aydın olduğunu kamuoyuna açıkladı.


Aydın, isminin açıklanmasının ardından yaptığı konuşmada İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu ile Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'a yüklendi. 
Aydın, "Kendisi, nice fedakarlıklarla 2019’da altın tepside sunulan fırsatı, hoyratça heba etmekte ne derece mahir olduğunu maalesef gösterdi.

CHP Adayı Sayın İmamoğlu’na sesleniyorum; 5 yıl önce göreve gelirken, trafik yükünü ve toplu ulaşımda yoğunluğu azaltacağınızı iddia etmiş, insanımıza bu yönde vaat vermiştiniz.  Ancak bu 5 senede trafik problemi çözülmedi! Bu şehirde 5 yıl önce de çeşmelerden su içilmiyordu; şimdi sandığa gidiyoruz, çeşmelerden yine su içilmiyor. Sahipsiz, başıboş köpeklere dair somut tek bir adım atılmadı! Deprem riski için tüm binaların kontrol edileceğini söylemiştiniz, ancak daha yüzbinlerce binaya belediyeden kimse uğramadı. Şimdi, 16 milyonun sizlere verdiği hizmet süresinin artık sonuna geldik. Ve şunu çok net ifade ediyorum, İstanbul’un sizlerle kaybedeceği bir 5 yıl daha yoktur.

Yegane Yol Milli Görüş'ten Geçmektedir! 

Bilinmelidir ki; eğer bu seçim iki kutbun seçimiyse; o iki kutup AK Parti ve CHP değil, Milli Görüş ve diğerleridir.  Saadet Partisi bir cephedeyse, AK Parti ve CHP diğer cephededir. Ve İstanbul, 31 Mart’ta Saadet diyecek! Tüm bu ağır şartlar altında, kadim şehrimiz İstanbul’un şifa bulacağı, ihya olacağı, ayağa kalkacağı yegâne yol Milli Görüş Belediyeciliğinden geçmektedir. İşte bizim bu yola çıkmamızın en büyük gerekçesi de budur. 

Başka Bir İstanbul Mümkün

Bugün İstanbul'a dayatılmaya çalışılan seçeneklere mecbur değiliz. Bu şehre ihanet ettik diyenlere de, bu şehrin kendisine verdiği görev süresi boyunca problemleri çözemeyenlere de mecbur değiliz! Bizim asıl ve başlıca davamız İstanbul'dur.
İşte bu yüzden ‘Başka bir İstanbul mümkün’ diyerek yola çıkıyoruz. Ve inanıyoruz; dört yanını saran bu kirlilikten, musibetlerden ve kötülüklerden İstanbul'umuzu mutlaka ama mutlaka kurtaracağız. 

Biz Tertemiz Bir İstanbul Vadediyoruz!

Bu seçimin en önemli aktörleri, esas belirleyiciler; Bağcılar-Kazım Karabekir Mahalle yönetimimizdir, Pendik-Fevzi Çakmak Mahalle yönetimimizdir, Fatih-Balat Mahalle yönetimimizdir. Çocuğunu annesine, ablasına bırakarak teşkilat toplantılarına katılan hanım kardeşlerimiz, hanım ablalarımızdır. Davasını kendine iş edinmiş genç kardeşlerimizdir. Okuluyla birlikte, teşkilat çalışmalarını da aksatmadan sürdüren AGD Üniversite Komisyonundan Mustafa kardeşimizdir. Yarım asırdır bu davaya hizmet etmiş Ahmet amcamızdır, Fatma teyzemizdir. Çünkü biz Milli Görüşçüler, bir şeye inanmış ve benimsemişsek; yolun çok önemli bir kısmını zaten en baştan katettik demektir." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme