• Haberler
  • Spor
  • Sacha Boey İstanbulspor Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Sacha Boey İstanbulspor Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?

Sacha Boey İstanbulspor Maçında Neden Yok? Neden Oynamıyor?... Süper Lig'de İstanbulspor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşmada Sacha Boey ilk 11'de yer almadı. Ayrıca Boey yedeklerde de bulunmuyor.

GALATASARAY: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Davinson, Kaan, Kerem Demirbay, Torreira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha.

İSTANBULSPOR: Alp Arda, Okan, Simon Deli, Mehmet Yeşil, Ali Yaşar, Sambissa, Loshaj, Muammer Sarıkaya, Vorobjovas, Ndao, Emir Kaan.

İCARDİ NEDEN YOK?

 

Geçtiğimiz Trabzonspor maçında 80.dakikadan sonra oyuna giren İcardi bu hafta yine yedek olarak maça başlıyor. Sakatlığı henüz tam olarak atlatamayan İcardi'nin henüz tam hazır olmadığı için ilk 11'de çıkmadığı ifade ediliyor.

BOEY NEDEN YOK?

Bundan iki hafta önce hafif ağrıları bulunması dolayısıyla maça çıkamayan Boey'in İstanbulspor maçına da ufak bir sakatlığı bulunduğundan dolayı çıkmadığı açıklandı.

BOEY SATILACAK MI?

Son haftalarda daha az maça çıkan Boey'in başka bir kulübe gideceği iddiaları da gündem oldu. Yıllardır süren Galatasaray'ın kanat sorununa çözüm olan yıldız oyuncu son zamanlarda artan bonservis bedeli ile de çok konuşulmuştu. Galatasaray'ın Boey'in alternatifini bulması durumunda satarak parasal sorunlara çözüm bulma yoluna gideceği söyleniyor.

OKAN BURUK: Sacha ayağında bir ağrı hissettiğini söyledi. Maç öncesi bir tercihte bulunduk. Barış'ı sağda Kaan'ı solda oynatmayı tercih ettik. İcardi ise zamanla alışacak. Yavaş yavaş sahaya adapte olacak.

Mauro Icardi'nin dönmesi psikolojik olarak da takım için önemli. Sürelerini arttırarak gitmek istiyoruz. Kenarda başlayacak ama oyunun devamın daha uzun süre vermek istiyoruz.

SACHA BOEY MÜNİH'E Mİ GİDİYOR?

Galatasaray'da Sacha Boey'in transferi için Bayern Münih ile resmi görüşmelere başlandı. Alman devine transfer olmak isteyen Boey, sarı-kırmızılıların kolaylık sağlamasını istiyor.

Galatasaray'da ismi Alman deviyle anılan Sacha Boey için Bayern Münih ile resmi görüşmelere başlandı.

İLK TEKLİF 20 MİLYON EURO 

Alman ekibi, ilk etapta bonuslarla 20 milyon Euro'yu bulan bir teklifte bulundu.

GALATASARAY 25 MİLYON EURO TALEP ETTİ

Galatasaray ise Bayern Münih'in teklifine karşı 25 milyon euro ve sonraki satıştan pay talep etti.

BOEY KOLAYLIK SAĞLANMASINI İSTİYOR

Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, Alman devinde forma giymek isteyen ve kişisel şartlarda anlaşmaya varan Boey Galatasaray'dan kendisine kolaylık sağlanmasını bekliyor.

Bakmadan Geçme