• Haberler
  • TV
  • Şahane Hayatım 19.Bölüm İzle 13 Mart Çarşamba 2024

Şahane Hayatım 19.Bölüm İzle 13 Mart Çarşamba 2024

Şahane Hayatım 19.Bölüm İzle 13 Mart Çarşamba 2024... NOW TV'de çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şahane Hayatım 19.bölümü ile ekranlara geliyor.

Onur’un yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Şebnem, Gümüşçü ailesinde yeni bir savaşın fitilini ateşler. Gümüşçü Holding’de yönetim krizi ortaya çıkmıştır. Aysel’in kritik kararı sonrası Onur, Aysel ve Demir arasında büyük bir mücadele başlar.

Şebnem, çocuklarıyla yeni bir hayata başlamanın heyecanını yaşarken, beklenmedik olaylarla karşılaşır. Onur'un Niyazi cinayetini öğrenmesi, Şebnem'i derinden sarsar ve içine düştüğü bu girdaptan kurtulmanın yollarını aramaya başlar. Bu süreçte en büyük destekçisi yine Mesut olur.

"Diğer yandan, Ahmet'in Melisa'dan istediğini elde etmesi ve Gümüşçü Holding'de işe başlaması, herkes için yeni bir karmaşık durumun başlangıcı olur. Gümüşçüler arasında kendi iç savaşlarını yaşarken, Şebnem ise intikam alma planları yapmaya başlar. Acaba bu plan, herkes için yeni bir hayatın kapılarını açabilecek midir?

ŞAHANE HAYATIM 19.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme