• Haberler
  • Gündem
  • Sahibinden Kaçan Kurbanlık Damdan Atlarken Elektrik Kablolarına Takıldı

Sahibinden Kaçan Kurbanlık Damdan Atlarken Elektrik Kablolarına Takıldı

Adana'da sahibinden kaçan kurbanlık keçi damdan atlarken elektrik kablolarına takıldı. Sahibi ve vatandaşlar havada asılı kalan keçiyi kurtarmak için uzun uğraş verdi.

Milyonlarca Müslüman, aldıkları kurbanlıkları keserek ibadetlerini yerine getiriyor. Türkiye'de kurbanın ilk gününde alışık olunan manzaralar yine kameralara yandısı.

Türkiye'nin dört bir tarafından kaçan kurbanlık haberleri ve görüntüleri gelmeye başladı. Kurbanlıkların kimisi trafiği birbirine kattı, kimisi ilçe ilçe dolaştı, kimisi sahibi saatlerce peşinden koşturdu. Ancak en ilginç kaçış hikayesi ise Adana'da yaşandı.

Sahibinin elinden kaçan ve apartmanların damların kurbanlık keçi hem sahibine hem de vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yakalanmamak için her yolu deneyen sonunda çıktığı bir damdan atlayan kurbanlık keçi, elektrik kablolarına takılarak havada asılı mahsur kaldı.

Boynuzlarından kablolalara dolanan ve kendi başına kurtulamayan keçinin imdadına yine sahibi ve vatandaşlar koştu.

Apartmandaki alt ve üst kattaki balkonlara çıkarak kablolalarda asılı kalan keçiye ulaşmaya çalışan vatandaşlar bağladıkları iplerle kurbanlığı mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Adana'da geçtiğimiz yıllarda kaçan bir keçi de yine damlar üzerinde kaçışını sürdürürken yüksekten aşağı düşmesiyle gündem olmuştu.

 

Bakmadan Geçme