• Haberler
  • TV
  • Sandık Kokusu 5.Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Sandık Kokusu 5.Bölüm Fragmanı Gelecek Hafta Neler Olacak?

Show TV'nin çarşamba akşamları yayınlanan dizisi Sandık Kokusu 4.bölümü ile 27 Aralık Çarşamba günü ekranlara geldi. Sevilerek izlenen dizilerden olmayı başaran Sandık Konusu dizisinde gelecek hafta neler yaşanacak?

Filiz ve Karsu yıllar sonra Cennet Sitesi'nde karşılaşır. Karsu'nun annesinin yanına taşınmaktan başka bir çaresi yoktur, Filiz onu bir süreliğine de olsa birlikte yaşamak için ikna edecektir. Karısının dönmeyeceğini anlamaya başlayan Reha 'da İstanbul'a gidip Karsu'yu dönmesi için ikna etmeye çalışır. Karsu hem çocukların derdiyle uğraşırken bir yandan da Reha'nın yaptıklarıyla baş etmeye çalışır.


Karsu Filiz'in kiracısı Atilla ile tatsız bir biçimde tanışır ama ikili iyi arkadaş olacaklardır. Diğer taraftan Atilla sitede göründüğünden çok farklı bir biçimde bir mekanı basar.

SANDIK KOKUSU 5.BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI! FRAGMAN YAYINLANDIKTAN SONRA SAYFAMIZDA OLACAKTIR.

 

Kadrosunda; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta isimleri buluşturan diziden yayınlanan yeni tanıtım dikkat çekerken dört başrol oyuncunun yer aldığı afiş de büyük beğeni topladı.

Sandık Kokusu, bir ailenin Adana'da başlayıp İstanbul'a uzanan hayata yeniden başlama ve umut dolu hikayesini etkileyici bir atmosferle izleyiciye aktaracak.

Bakmadan Geçme