• Haberler
  • TV
  • Sandık Kokusu yeni bölüm var mı? Yeni bölüm ne zaman çıkacak?

Sandık Kokusu yeni bölüm var mı? Yeni bölüm ne zaman çıkacak?

Sandık Kokusu bu hafta yeni bölüm yayınlanacak mı? Geçen hafta neler oldu?

Show TV ekranında ilk 4 bölümü ile ekrana gelen izleyicinin beğenisini kazanan Sandık Kokusu dizisinin başrolllerinde Özge Özpirinççi, Demet Akbağ, Metin Akgülder, Necip Memili, Seda Türkmen gibi isimler yer alıyor. Çarşamba akşamları ekrana gelen Sandık Kokusu 5. bölüm bu hafta yayınlanacak mı?

Sandık Kokusu 5. bölüm bu hafta yayınlanaca mı, yeni bölüm bu hafta ekrana gelecek mi soruları dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. İlk 4 bölüm ile ekrana gelen ve izleyicinin beğenisini kazanan Sandık Kokusu son bölümde Karsu ve Atilla arasında yaşanan gelişmeler ikiliyi yakınlaştırır. Filiz gittiği ucuz estetikçide alerji olur. Çocukları ile birlikte yeni bir hayat kurmak isteyen Karsu okul masrafları karşısında bir kez daha yıkıma uğrar ve çalışmaya karar verir. Bu durumu evdekiler ile paylaşan Karsu çalışmak konusunda oldukça kararlıdır.

SANDIK KOKUSU 5. BÖLÜM BU HAFTA VAR MI, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Sandık Kokusu 5. bölüm bu hafta ekrana gelmeyecek. Özel bölüm ile aynı gün ve saatte yayınlanacak olan Sandık Kokusu dizisi 5. yeni bölüm ise 10 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Bakmadan Geçme