Sansar Salvo Neden Cezaevine Girdi?

Rapçi Sansar Salvo, gerçek adıyla Ekincan Aslan,cezaevine girdi.

Rapçi Sansar Salvo'nun gerçek adıyla Ekincan Aslan'ın cezaevine girdiği doğrulandı.

Ancak, giriş nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için detaylar belirsizliğini koruyor. Haberi doğrulayan ise Sansar Salvo'nun prodüktörü Motif Beat oldu.

CEZAEVİNDE KALIYOR

Bir dönem kanser tedavisi gören daha sonra ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Sansar Salvo, son olarak intihar girişiminde bulunmuştu. Robert Hip Hop YouTube kanalında yayınlanan iddiaya göre ünlü rapçi Anadolu Yakası'nda bir cezaevinde kalıyor.

GİRİŞ NEDENİ AÇIKLANMADI

Sansar Salvo'nun prodüktörü cezaevine girdiğini doğrularken nedenini açıklamadı.

Rapçinin birkaç gün daha cezaevinde kalacağı belirtilirken başkalarına ait bilgileri izinsiz paylaştığı için cezaevine girdiği iddia ediliyor.

SANSAR SALVO KİMDİR?

Sahne adı Sansar Salvo olan Ekincan Arslan 10 yaşından itibaren rap müzik ile uğraşmaktadır. Sahneye ilk adımını ise 14 yaşında atmıştır. 2010 yılında kanser teşhisi konulan sanatçı dört yıl süren mücadelesinin ardından hastalığı yenmiştir. 

Sansar Salvo 1989 yılında İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. .Sansar Salvo İstanbul doğumlu olmasına rağmen aslen Malatyalıdır. 

Sansar Salvo 2008 yılında "Adrenalin", 2009 yılında "Seremoni Efendisi", 2013 yılında "24. Şarjör" albümünü yayınladı. En öne çıkan şarkıları ise "Duygusal Olmaya Gerek Yok", "180 km.", "Psikopat Yazar" ve Kaan Boşnak ile yaptığı "Koptu Kayış" şarkılarıdır.

Bakmadan Geçme