• Haberler
  • Spor
  • Sara Adana Demirspor Maçında Neden Yok? İşte Sebebi!

Sara Adana Demirspor Maçında Neden Yok? İşte Sebebi!

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor. Ancak sarı-kırmızılı ekip, bu kritik mücadelede yeni transferi Gabriel Sara'dan yoksun olacak.

GABRİEL SARA NEDEN YOK?

Galatasaray’ın sezon başında Norwich City’den transfer ettiği Gabriel Sara, Süper Lig’deki önemli maçlardan biri olan Adana Demirspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı kulüp, Brezilyalı orta saha oyuncusunun son antrenmana katılmadığını ve kamp kadrosuna dahil edilmediğini açıkladı.

Sara’nın eşi Maria Clara Montemór’un İngiltere’de doğum yapması nedeniyle oyuncuya izin verildi. Teknik ekipten özel izin alan yıldız futbolcu, apar topar İngiltere’ye eşinin yanına gitti.

Sara, transfer olduğu Galatasaray’da şu ana kadar dört resmi maça çıkmıştı ve sahadaki performansıyla dikkat çekiyordu. Ancak eşinin doğumu nedeniyle bu haftaki kritik maçta sahada olamayacak. Galatasaray kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada Sara ve eşini tebrik etti ve yeni doğan kızları Nala’ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

Bakmadan Geçme