• Haberler
  • Gündem
  • Seçil Erzan'ı Taşıyan Cezaevi Aracı Kaza Yaptı! Seçil Erzan'ın Durumu Nasıl ?

Seçil Erzan'ı Taşıyan Cezaevi Aracı Kaza Yaptı! Seçil Erzan'ın Durumu Nasıl ?

Eski Denizbank şube müdürü Seçil Erzan'ın yüksek fon vaadiyle toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşması için mahkemeye getirilen araç Kaza Yaptı

Eski Denizbank şube müdürü Seçil Erzan'ın yüksek fon vaadiyle toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşması için mahkemeye götüren araç, Büyükçekmece'de  seyir halindeyken kaza geçirdi.

BAŞKA ARACA NAKLEDİLDİ

Araç, yoldan sıçrayan bir taşın ön camına isabet etmesi sonucu zarar gördü ve cam patladı. Bu durum üzerine Erzan, başka bir cezaevi aracına nakledildi ve 1 saatlik gecikmenin ardından adliyeye getirildi.

Seçil Erzan'ın sağlık durumu iyi olduğı açıklandı.

SEÇİL ERZAN KİMDİR?

Seçil Erzan, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli'de gerçekleştirdi.

Çorlu’da bir bankada 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra İstanbul'da şube müdürlüğüne atandı.

2013'te çalıştığı banka ve Galatasaray arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı.

Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına bir ‘fon’ vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulundu

Bakmadan Geçme