• Haberler
  • Siyaset
  • Sedat Peker Siyasi Parti mi Kuruyor? Sedat Peker'in Kuracağı Siyasi Parti'nin İsmi Nedir?

Sedat Peker Siyasi Parti mi Kuruyor? Sedat Peker'in Kuracağı Siyasi Parti'nin İsmi Nedir?

Bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) 'dijital tecrit' altında tutulan ve hakkında 'kırmızı bültenle' arama kararı bulunan Sedat Peker'in siyasi parti kuracağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından Sedat Peker Siyasi Parti mi kuracak? Sedat Peker'in kuracağı siyasi partinin ismi nedir? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. İşte detaylar…

Gazeteci Barış Yarkadaş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in Türkiye’de siyasi parti kuracağını ve yakın zamanda Türkiye’ye gelerek bu partide siyaset yapacağını iddia etti.

Yarkadaş’ın iddiası gündeme bomba gibi düşerken milyonlarca kişi Sedat Peker Siyasi Parti mi kuracak? Sedat Peker’in kuracağı siyasi partinin ismi nedir? Sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

Barış Yarkadaş, katıldığı bir televizyon programında “Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sevenleri de bir parti kurma hazırlığında. Sedat Peker’in yakın zamanda Türkiye’ye geleceği ve bu partide siyaset yapacağını söylüyorlar” sözleri programda şaşkınlıkla karşılandı. Katılımcılar da duydukları karşısında şok olurken Yarkadaş’ın söylemleri karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Sedat Peker’in kuracağı partinin ismi ile ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.
 

Bakmadan Geçme