• Haberler
  • Gündem
  • Şehit Hüseyin Karakoç Kimdir? Suriye'de Kalp Krizi Geçirerek Şehit Oldu

Şehit Hüseyin Karakoç Kimdir? Suriye'de Kalp Krizi Geçirerek Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB)  29 Temmuz'da Suriye Harekat Alanı'nda görevi dolayısıyla rahatsızlanan Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"29 Temmuz 2024 tarihinde Suriye Harekat Alanı'nda yaptığı görev dolayısıyla rahatsızlanarak şehir olan silah arkadaşımızda şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

 

 

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ HÜSEYİN KARAKOÇ KİMDİR?

Suriye'deki Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde görev yapan 33 yaşındaki Uzman Çavuş Hüseyin Karakoç, 29 Temmuz'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Karakoç'un naaşı, memleketi Kırıkkale'nin Hacılar beldesine getirildi.

Şehit Hüseyin Karakoç Kimdir? Suriye'de Kalp Krizi Geçirerek Şehit Oldu

Cenaze töreni sırasında Karakoç'un eşi Gülsüma, annesi Zeynep, babası Hacı, ablaları Fatoş ve Mehtap ile çocukları Sıraç Batu (4) ve Kerem Asrın Karakoç (7), Türk bayrağına sarılı tabutun başında gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Hüseyin Karakoç Kimdir? Suriye'de Kalp Krizi Geçirerek Şehit Oldu

Karakoç, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından dualarla aile mezarlığında toprağa verildi. Vali Mehmet Makas, acılı aileye başsağlığı dileyerek, sabır temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme