Şehit Pilot Memleketinde Toprağa Verildi

Hava Pilot Albay Uğur Yıldız, Kayseri'de meydana gelen uçak kazasında şehit oldu. İzmir'deki cenaze töreninde ise hüzünlü bir atmosfer vardı. Şehidin tabutuna sarılan ailesi, onu son yolculuğuna uğurladı.

 Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının kaza kırıma uğraması sonucu yaşanan bu acı olay, İzmir'de büyük bir üzüntüye sebep oldu.

17 KIZI GÖŞYAŞLARINA BOĞULDU

Cenaze töreni, Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde gerçekleşti. Şehidin eşi Hande Yıldız, 17 yaşındaki kızı Azra Yıldız, annesi Pakize Yıldız, babası Kemal Yıldız ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen törende, gözyaşları sel oldu

Şehit Pilot Memleketinde Toprağa Verildi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında, şehidin tabutuna sarılan ailesi acı içindeydiler. Tören kıtası tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, top aracına konularak son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Pilot Memleketinde Toprağa Verildi

Şehit Hava Pilot Albay Uğur Yıldız'ın naaşı, toprağa verilmek üzere Kadifekale'ye götürüldü. Bu acılı anlarda, Türkiye'nin dört bir yanından destek mesajları ve başsağlığı dilekleri ile birlik ve dayanışma içinde olundu.

Şehit Pilot Memleketinde Toprağa Verildi

 

Bakmadan Geçme