• Haberler
  • Gündem
  • Selma Ateş'e Yönelik Saldırı Sonrası Ayşe Ateş Devlet Bahçeli'yi Hedef Alarak İsyan Etti!

Selma Ateş'e Yönelik Saldırı Sonrası Ayşe Ateş Devlet Bahçeli'yi Hedef Alarak İsyan Etti!

Ankara'da uğradığı suikast sonrasında öldürülen Sinan Ateş'in karar duruşmasında verilen arada hareketli saatler yaşandı. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş yumruklu saldırıya uğradı. Saldırı sonrasın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, MHP Lideri Bahçeli'yi hedef alarak isyan etti.

Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Sinan Ateş’in faillerinin yargılandığı davada karar bekleniyor. Karar için verilen arada bir şahıs Sinan Ateş’in ablası Selma Ateş’e saldırıda bulundu. Çevredekilerin ve polisin müdahalesi ile saldırgan gözaltına alındı.

Selma Ateş'e yönelik saldırı sonrası Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş adeta isyan etti.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önceki gün grup toplantısında yaptığı konuşmaya atıfta bulunan Ateş; "Birileri çıkıp bizi kürsülerden bizi tehdit ederse işte sonuçları böyle olur. Sinan'ı öldürdüğünüz yetmedi sıra bize mi geldi? Savunmasız insanlara saldırmak hangi kitapta yazar. Yeter artık yeter. Yeter buramıza geldi. Herkes kendisine gelsin. Bu hiçbir kitapta yazmaz. Bunun ne adamlıkta ne insanlıkta yeri var. Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz. Hepimizi öldürün rahatlayın. Sinan’ı öldürdünüz bizi de öldürün sizde kurtulun biz de kurtulalım artık. Yeter artık yeter kahrolsun böyle düzen." ifadelerine yer vedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında, "Yaşına başına bakmadan önüne gelen mikrofona konuşmak, siyasi kışkırtmanın ve uzaktan kumandalı oyununun figüranı olmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın, kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz, kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar kopartırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir." açıklamasında bulunmuştu.

Bakmadan Geçme