• Haberler
  • Gündem
  • Semih Çelik'in Annesi İkbal Uzuner'in Ailesini Uyarmış!

Semih Çelik'in Annesi İkbal Uzuner'in Ailesini Uyarmış!

İstanbul'da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katlettikten sonra surlara çıkarak intihar eden Semih Çelik'in annesi oğluyla ilgili kan donduran detayları anlattı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran İstanbul Fatih'deki cinayetle ilgili hemen her gün yeni detaylar ortaya çıkıyor.

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i vahşi bir şekilde katlettikten sonra surlara çıkarak intihar eden Semih Çelik'in annesi oğluyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Anne Çelik, oğlunu pandemi sürecinde kaybettiğini söyledi. Defalarca hastaneye gittiklerini, doktor doktor gezdiklerini belirten anne, hastane kayıtlarının olduğunu belirterek, “İyi bu çocuk ergenlik psikolojisi dediler. Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal’in ailesine dedim kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin dedim.” ifadelerini kullandı.

İKBAL'İN ANESİNİ KIZINIZI UZAK TUTUN DİYE UYARDIM

Anne Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı kızlara bir zarar vermeseydi.  

Keşke ben ölseydim de, o kızlar ölmeseydi. Pandemi sürecinde oğlumu kaybettim. Defalarca hastaneye götürdüm, doktor doktor gezdirdim hepsi kayıtlarda var. Ergenlik psikolojisi dediler.

Oğlumun durumunu fark edince ben İkbal'in ailesine ‘Kızınızı uzak tutun götürün kızı izinizi kaybettirin’ dedim.

Ben bir anneyim kim ister evladı böyle bir olaya karışsın. Gencecik manken gibi kızlar toprak oldu. Keşke kendini yaksaydı da kızlara bir zarar vermeseydi.

Ben evladım için çok mücadele ettim. Hastanelere götürdüm. İntihar etmeye kalktığında doktora götürdüm. Bir şeyi yok dediler.

Ne olduysa pandemi sonrası odasına kapanınca oldu. Oğlumdaki durumu görünce ben İkbal'in ailesine ulaşıp ‘Kızınızı uzak tutun, oğlum iyi değil kızınızı alın kaybedin’ dedim.

Okuldan naklini aldılar ama bağlantıları yine kopmadı. İkbal de geçen yıl hap içip intihar girişiminde bulunmuştu. Ondan sonra bir süre uzaklaştılar ama yine de bağlantıları kopmadı.

Semih'le İkbal'in buluşma mekanı zaten surlardı. Onlar sürekli orada buluşuyorlardı. İkbal ile bağlantılarını bir türlü kesmediler. O da Semih'i bırakamıyordu. Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın.

Ben kendi acımı yaşayamıyorum. Kimse beni anlamıyor, ben kötü değilim ben çabaladım uğraştım ama evladımı kurtaramadım. Keşke sadece kendini yaksaydı da o gencecik kızlara bir zarar vermeseydi.

Çok büyük acı çekiyorum, evladım günlerdir toprakta ama ben o kızlar için üzülüyorum."

Olay günü şehir dışında olduğunu ve oğlunun kendisini görüntülü aradığını da belirten anne, telefonda konuştuklarını ve Ayşenur’un yanında olduğunu söyledi. Ayşenur’un çekildiğini ve ekrana girmek istemediğini söylediğini de belirten anne, “Biraz sağdan soldan sohbet ettik kapattı. Hiçbir anormallik sezmedim. Oğluma ne olduysa pandemi sonrası uyuşturucu kullanımında oldu” dedi.

Semih ve İkbal’in sürekli surlarda buluştuğu belirtirken İkbal ve ile Semih’in bağlantılarını bir türlü kesemediklerini söyledi. Sadece Semih’in değil İkbal’in de Semih’i bırakamadığını belirten anne, “Ben de bir anneyim ben ister miyim bir annenin önüne evladının kafası atılsın.” diye konuştu.

Oğlunu kurtarmak için çabaladığını uğraştığını ancak başaramadığını belirten anne, oğlunun odasında Sürekli kadın resimleri ve tabiat resimleri çizdiğini dile getirdi. Herhangi bir kötü çizme denk gelmediğini belirten anne, “Ben ilk kez gördüm öyle bir çizimi. Sürekli tabiat çizerdi, bazen kadın resimleri çizerdi. Bana gösterirdi. Oğlum insanlarla konuşmasını bilen boş konuşmayan biriydi. Donanımlı okumayı seven bir çocuktu.” dedi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme