• Haberler
  • TV
  • Senden Önce 1.Bölüm İzle Kanal D 13 Şubat Salı

Senden Önce 1.Bölüm İzle Kanal D 13 Şubat Salı

Senden Önce 1.Bölüm İzle Kanal D 13 Şubat Salı... Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümü ile 13 Şubat Salı akşamında izleyici ile buluşuyor. Merakla beklenen dizide neler yaşanacak?

Alp Navruz'un etkileyici performansı, Sinem Ünsal'ın güçlü oyunculuğu ve Nilperi Şahinkaya'nın çarpıcı rolüyle şimdiden konuşulmaya başlanan Senden Önce, hikayesi ile olduğu kadar çekim mekanları ile de dikkatleri üzerine çekecek.

Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

“Kocanın sadakatine gerçekten inanıyor musun?”

Fragmana göre; birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin, öfkesine ve güç gösterisine tanık olunacak. Tanıtım, Alp Navruz’un oynadığı Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Kanal D’nin, yakında ekrana gelecek olan yeni dizisi Senden Önce’nin cast çalışmaları tamamlandı.

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı Senden Önce’nin ilk teaserı yılbaşı gecesi ekrana gelmiş; gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırmıştı.

SENDEN ÖNCE 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme