• Haberler
  • TV
  • Senden Önce Dizisi Konusu Ne Oyuncuları Kimler?

Senden Önce Dizisi Konusu Ne Oyuncuları Kimler?

Kanal D'de yayınlanmaya başlayacak olan Senden Önce dizisi merak edilen ve araştırılan dizilerden oluyor. Senden Önce dizisi ne anlatıyor? Oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı aynı projede buluşturan dizimizin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Dizide Alp Navruz “Hakan” karakterine, Sinem Ünsal “Merve” karakterine, Nilperi Şahinkaya ise “Sahra” karakterine hayat verecek.

Yapımını D Media’nın üstlendiği Senden Önce’nin senaryosunu Başak Anigün kaleme alırken; yönetmenliğini ise Feride Kaytan üstleniyor.

Hazırlıkların büyük bir titizlikle sürdürüldüğü Senden Önce yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

ALP NAVRUZ KİMDİR?

1990 İstanbul doğumlu. Küçük yaşlarda yazı yazma merakı başladı. Şiir ve öyküler yazmaktadır. Türkçe Eğitimi alanında Yüksek lisans eğitimi almaktadır. Bir klasik bir spor markanın reklam yüzü oldu. Birçok oyuncu koçu ile çalıştı, oyunculuk ve kamera önü teknik eğitimleri aldı ve almaya devam etmektedir. Birçok sosyal yardımlaşma kurumlarından en iyi çıkış yapan ve yılın oyuncusu ödülünü aldı.

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

21 Haziran 1993 doğdu. Üniversite eğitimine kadar İzmir/Foça’da yaşadı.


2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını tamamladı. Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri aldı. 

2016 itibarıyla TV dizilerinde rol almaya, 2019 Ocak ayı itibarıyla tiyatro oyunlarında rol almaya başladı.


2019 - Yapıkredi Afife Jale Ödülleri’nde Genç Yetenek kategorisine aday gösterildi. 2019 - 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu ödülü verildi.

Sinem Ünsal'ın Oynadığı Diziler


Elbet Bir Gün / Gizem Kılıçlı /2021
Mucize Doktor / Nazlı Gülengül / 2019-2021
Kızım / Sevgi Günay / 2018-2019
Siyah Beyaz Aşk / Gülsüm Aslan / 2017-2018
Çoban Yıldızı / Güneş / 2016 - 2017

Sinem Ünsal'ın Oynadığı Tiyatro Oyunları

Bir Alaturka Hikayet: Raif ile Letafet / Cihangir Atölye Sahnesi / 2019
Aydınlıkevler / BKM / 2022

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR?

Nilperi Şahinkaya, diplomat olan babası Salim Levent Şahinkaya'nın görevinden dolayı bulunduğu Senegal'de doğdu ve ilkokul eğitimini Paris'te, ortaokul eğitimini Bern'de tamamladı. Daha sonra, 2003 yılında Ankara'ya yerleşti ve 2006'da Charles de Gaulle Fransız Lisesi'nden mezun oldu; üniversite eğitimini ise Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi'nde tamamladı.

Nilperi Şahinkaya’nın babasının işi nedeniyle pek çok farklı ülkede yaşadı. Okul yıllarında Deniz Yıldızı adlı dizide rol aldı ve üniversiteden Yüksek Şeref listesine girerek mezun oldu. Sonrasında İstanbul'a yerleşerek Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mesude karakterini canlandırdı. Daha sonra Kayıp dizisinde Defne ve Sedef karakterlerini oynadı. Kiraz Mevsimi adlı dizide Şeyma karakteriyle başrolü oynadı ve N'olur Ayrılalım adlı dizide Temmuz Akıncı karakterini canlandırdı.

Ayrıca Hira Tekindor'un hanedanlığı ile Oyun Atölyesi'nde sahnelenen Kim Korkar Hain Kurttan oyunu Honey karakteriyle yer aldı. Dİjital platform dizisi Aynen Aynen’de Kerem Bürsin ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte başrolleri paylaştı.

Yasak Elma dizisinde Cansu Yıldırım karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya, kariyeri boyunca farklı karakterlerde başarılı performanslar sergilemiş ve çeşitli ödüllere de layık görülmüştür: Tevfik d’Or Tiyatro Festivali’nden ayrı ayrı temsillerden En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ve Fransız Büyükelçisi Özel Ödülü’ne layık görülen başarılı oyuncu Kalp adlı eserde canlandırdığı performans ile 24. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncu ödülüne uzanmıştır. Aynen Aynen dizisindeki rolü ile 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Komedi Dizisi dalında Kadın Oyuncu ödülüne de aday gösterilmiştir.

Bakmadan Geçme