Serdar Ortaç'ın sağlık durumu kritik

Pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Her açıklaması ve paylaşımı olay olan ünlü isim TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla da adından söz ettiriyor.

Önceki gün bir güzellik merkezine giden ve kişisel bakım yaptıran Serdar Ortaç pedikür pozuyla sosyal medyada gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı şimdi de sağlık durumuyla ilgili açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç “Kendimi ihmal etmişim. Depresyondan çıkamadım, arkadaşım davet edince geldim. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkekler de kişisel bakımına dikkat etmeli” dedi.

Şarkıcı, sağlık durumuyla da ilgili bilgiler verdi:

“Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum. Bu hastalığın tedavisi yok. 3 atak geçirdim, 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz.”

Sahneye çıkınca her şeyi unuttuğunu söyleyen Ortaç “Ne kadar bunalımda olsam da sahnede her şeyi unutuyorum. Bu yüzden dolayı çok konser verdim. Bunalımda olma nedenim aşk ya da boşanmam değil. Tek sebebi hastalığım. Bisiklete binemiyorum artık. Canımı sıkıyor bu durum” dedi.

Bakmadan Geçme