Seren Serengil'den Tepki Çeken Galibiyet Paylaşımı

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelen ve mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı ülkeyi sevince boğarken şarkıcı Seren Serengil'in paylaşımı tepki çekti.

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile Türkiye karşı karşıya geldi. Mert Günok'un kalesinde devleştiği nefes kesen mücadeleyi, A Milli Futbol Takımı'mız Merih Demiral'ın 1 ve 59'uncu dakikalarda attığı gollerle 2-1 kazandı.

Bu sonuçla birlikte Türkiye çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi olurken dünyanın dört bir yanındaki Türk taraftarları da sevince boğdu.

7'den 70'e hemen herkes A Milli Futbol Takımı'mızın galibiyetini kutlarken şarkıcı ve oyuncu Seren Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı galibiyet paylaşımı tepki çekti.

Serengil, yapay zeka ile hazırlanan ve köpek görsellerine üzerinde Türkiye yazılı tişörtlerin giydirildiği, ellerinde Türk bayrağı olan tirübün fotoğrafı paylaştı.

Taraftarların köpeğe benzetilmesine öfkelenen milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Seren Serengil'in paylaşımına tepki gösterdi.

Seren Serengil'den Tepki Çeken Galibiyet Paylaşımı

Bakmadan Geçme