• Haberler
  • Spor
  • Sergen Yalçın Beşiktaş Hakkında Ne Söyledi? Taraftar Neden Tepki Gösterdi?

Sergen Yalçın Beşiktaş Hakkında Ne Söyledi? Taraftar Neden Tepki Gösterdi?

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Sergen Yalçın Beşiktaş hakkında ne dedi? Neden taraftar tepki gösterdi? Sorusun cevabı sosyal medyada merak konusu oldu.

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu ve eski teknik direktörlerinden Sergen Yalçın, Beşiktaş ve Türk futboluna dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın'ın özellikle Beşiktaş ile ilgili açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Milyonlarca Beşiktaş taraftarı Sergen Yalçın'a açıklamalarından dolayı tepki gösterirken bir o kadar taraftar da destek verdi.

Sergen Yalçın Beşiktaş hakkında ne dedi? Neden taraftar tepki gösterdi? Sorusun cevabı ise merak konusu oldu.

Sergen Yalçın, katıldığı sosyal medya plarformdaki programda teknik direktörlük teklifiyle ilgili sorulara da cevap verdi.

DAHA CİDDİYE ALINMAYI VE SAYGI DUYULMAYI BEKLERDİM!

Yeni dönemde Samet abi de aradı, Yücel Bey de aradı. Başkan da aradı. Ama herkesi arıyorlar. İşin kötü tarafı o. Sadece beni değil. Somut teklif olarak, işte Hüseyin Yücel arıyor bi görüşelim diyor. Sonra Hasan abi (Arat) arıyor hocam bi Nuri Şahin ile görüşüyorum bi senle görüşüyorum birinizi tercih edeceğim diyor. Biz bir yerde çalışacaksak öncelikle oranın bana ihtiyacı olduğunu bilmem lazım. Bana bi teklif yapılmadı. Hasan Abi beni aradı. İşte hocam sana birşey danışacağım. İki tane hoca adayı var. Seninle onları görüşeceğim dedi. Bende bana hoca soracak fikrimi söyleyeceğim sandım. Kim diye sordum. Bi senle görüşeceğim öbürü de Nuri Şahin dedi. İkimizle görüşecek miş, biz sunum yapacak mışız ona göre tercih yapacakmış. Ben daha ciddiye alınmamızı beklerdim. Daha saygı duyulmasını beklerdim. 

İNANACAĞIM VE GÜVENECEĞİM BİR YERDE ÇALIŞMAK İSTERİM

Ben uzatmaya gerek yok. Bu tür konuşmalar yapmaya alışık değilim dedim. Çalışacaksam da bir yerde inanacağım, güveneceğim, başarılı olabileceğim bir yerde çalışmak isterim dedim. Teşekkür ettim. Teklif böyle çok teklif gibi değildi. Samimi bir konuşma gibiydi aslında. Bu konuşmaya üzüldüm. Ben çalışmayı seviyorum ama doğru yerde çalışmayı seviyorum."

Sergen Yalçın, bu konuşmalarının ardından adeta sosyal medyada linç edilirken, birçok taraftar da Sergen Yalçın olmasa Beşiktaş'ın uzun süredir şampiyon olamayacağını belirterek tecrübeli teknik adama sahip çıktı.

Bakmadan Geçme