• Haberler
  • Spor
  • Sergen Yalçın'dan Çok Konuşulacak Haaland Yorumu!

Sergen Yalçın'dan Çok Konuşulacak Haaland Yorumu!

Beşiktaş'ın efsanesi eski teknik direktör ve spor yorumcusu Sergen Yalçın Manchester City'nin Norveçli yıldızı Erling Haaland hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin yetiştirdiği ender yeteneklerden birisi olan ve 4 büyük kulüpte de forma giyen Beşiktaş'ın efsanesi Sergen Yalçın, dijital platformda yaptığı programda dünyanın en değerli oyuncularından birisi olarak gösterilen Erling Haaland hakkında öyle bir yorum yaptı ki futbol kamuoyu şaştı kaldı.

Manchester City'nin vazgeçilmez oyuncularından birisi olan ve forvet hattında rakip takımların korkulu rüyası haline gelen, gerek fiziği gerekse futbol aklıyla rakip defansı çaresiz bırakan Haaland, Sergen Yalçın'ın iyi oyuncu kriterlerini geçemedi.

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra teknik direktörlük yapmayan ve dijital platformda spor yorumculuğu yapan Sergen Yalçın, Manchester City'nin Norveçli Yıldızı Haaland için, "Haaland denen adamın ne yeteneği var, hiçbir yeteneği yok. Fiziği güzel, koşuyor, kafa vuruyor falan ama yıldız oyuncu değil." yorumunda bulundu.

Sergen Yalçın'ın değerlendirmeleri sosyal medyada gündem oldu.

Bakmadan Geçme