• Haberler
  • Spor
  • Sergen Yalçın'dan Mourinho Yorumu: Burası Türkiye!

Sergen Yalçın'dan Mourinho Yorumu: Burası Türkiye!

Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra sosyal medya platformunda programa başlayan tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Hem futbolculuğu hem de teknik direktörlüğü ile Türk futbolunda iz bırakan Sergen Yalçın, YouTube kanalında yaptığı programda Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Moruinho ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yalçın, Jose Mourinho Fenerbahçe'yi şampiyon yapabilir mi? sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

Son 10 senede Türkiye'de yabancı teknik adamların şampiyonluk sevinci yaşayamadığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, "Karizmatik bir isim. Tabiki şampiyon yapabilir. Kesinlikle Türk futboluna da Fenerbahçe'ye de renk katacağını düşünüyorum. Şampiyon yapabilir mi? Yapabilir ama çok net konuşmamak lazım bu konularda burası Türkiye! Yarın kar yağan bir deplasmana gittiği zaman işler değişik olur biraz. İyi kadrosu var zaten mutlaka takviye yapacaklardır. İsim de önemli.

SON 10 SENESİ TARTIŞILIR

Teknik direktörlüğü tartışılacak bir isim değil ama son 10 senesi tartışılır. Son bölümü tartışmak lazım çünkü gittiği kulüplerde genelde gönderilmiş ve her kulüpten ayrılırken tazminat almış. Ondan öncesinde de ciddi başarıları var. Ama burası da Türkiye onu da söylemek lazım" ifadeleriner yer verdi.

Bakmadan Geçme