• Haberler
  • Spor
  • Sergen Yalçın'ın Montella Yorumu Yeniden Gündem Oldu! Sergen Montella Hakkında Ne Dedi?

Sergen Yalçın'ın Montella Yorumu Yeniden Gündem Oldu! Sergen Montella Hakkında Ne Dedi?

A Milli Takım'ın EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 yenilmesinin ardından teknik direktör ve spor yorumcusu Sergen Yalçın'ın Vincenzo Montella hakkındaki yorumları yeniden gündem oldu. Peki Sergen Yalçın Montella hakkında ne dedi? Tüm detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın efsane oyuncusu ve eski teknik direktör Sergen Yalçın'ın, EURO 2024 öncesi A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkındaki yorumları yeniden gündem oldu.

EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda ile oynayan ve ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Türkiye, sahadan 2-1 mağluk ayrılarak turnuvaya veda ederken teknik direktör Montella tepkilerin odağına oturdu.

Özellikle oyuncu değişiklikleri eleştiri konusu olan Montella hakkında Sergen Yalçın'ın yorumları mağlubiyet sonrası yeniden gündem oldu.

Teknik direktörlüğü bıraktıktan sonra dijital platformda spor yorumculuğu yapan Yalçın, turnuva öncesinde A Milli Takım hakkında yaptığı değerlendirmede çok iyi bir jenerasyon yakalandığını belirterek, "Bu jenerasyon çok iyi bir jenerasyon. Bunu böyle Montella ile felan heba etmeyin, yazık olur bu çocuklara. Bu da benim şahsi fikrim. Kim ne derse desin hiç farketmez" şeklinde değerlendirmelerde bulunmuştu.

Hollanda yenilgisinin ardından Sergen Yalçın'ın bu yorumu yeniden gündem oldu. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı "Sergen Yalçın haklı çıktı" şeklinde yorumlar yaptı.

Bakmadan Geçme