• Haberler
  • Gündem
  • Serinlemek İçin Girdikleri Gölet Sonları Oldu: 1 Ölü 2 Kişi Kayıp!

Serinlemek İçin Girdikleri Gölet Sonları Oldu: 1 Ölü 2 Kişi Kayıp!

Havaların ısınmasıyla birlikte deniz, havuz, göl ve gölet gibi alanlarda boğulma ve can kayıplarında da artış yaşanmaya başladı. Gaziantep'te serinlemek için gölete girenlerden 1'i boğulurken kayıp 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Kızıkhamurkesen kırsal mahallesinde serinlemek için gölete giren üç kişiden biri boğulurken, iki kişi ise suda kayboldu.

Olay, Şehitkamil ilçesinin kırsal kesiminde çobanlık yapan kardeşlerin gölete girmesiyle meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 11 yaşındaki Deniz Bilgin, gölette serinlemek isterken bir anda suda çırpınmaya başladı.

Kardeşinin boğulduğunu gören 18 yaşındaki abi Burhan Bilgin, kardeşini kurtarmak için suya atladı ancak o da gözden kayboldu. Bu sırada, 21 yaşındaki İsmail Uygun, kardeşleri kurtarmak için suya girdi fakat o da kayboldu.

Vatandaşlar, kaybolan üç kişiden birinin cesedini sudan çıkarttı. Kayıp olan diğer iki kişiyi bulmak için çalışmalar sürüyor. Olay yerine 112 Sağlık ekibi, jandarma dalgıç ekibi ve AFAD arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Bakmadan Geçme