• Haberler
  • Gündem
  • Ses Kaydı Ortaya Çıktı! Salim Güran Narin'i İşçisine Canlı Olarak Teslim Etmiş

Ses Kaydı Ortaya Çıktı! Salim Güran Narin'i İşçisine Canlı Olarak Teslim Etmiş

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinin sır perdeleri aralanıyor. Narin Güran'ı kim ve nasıl öldürdü? Sorularının cevabı da yavaş yavaş netlik kazanıyor. Kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın amcası Salim Güran tarafından işçisine sağ bir şekilde teslim edildiği ortaya çıktı.

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'in ölümüne ilişkin soruşturma devam ederken cinayetin düğümünü çözecek bir ses kaydı ortaya çıktı.

Amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin detaylarına ulaşılırken, Güran'ın yönelttiği "Kız öldü mü Ramazan?" sorusuna erişilmesi cinayetin çözülebilmesi büyük bir adım oldu.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında anne ve ağabeyinin de bulunduğu 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"CİNAYETİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ"

Narin'in katledilişine ilişkin soruşturma sürerken cinayetin sırrını çözecek bir ses kaydı dosyaya girdi. Halk TV muhabiri Ferit Demir şu ifadeleri kullandı; "Cinayetin sırrı çözüldü. Şu anda tutuklamaya sevk edilen sanıklardan birinin ses kaydı dosyaya girdi. Tutuklamaya sevk edilen 9 kişi var.

"NARİN KAYBOLDUKTAN SONRA TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI"

Bu kişiler arasında Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy var. Salim Güran'la Ramazan Atasoy Narin kaybolduktan sonra telefon görüşmesi yaptı. O kayıtlar ortaya çıktı. O ses kayıtlarında amca Salim Güran'ın işçisi Ramazan Atasoy'a 'Ramazan kız öldü mü?' dediği duyuldu.

"NARİN'İN SAĞ TESLİM EDİLDİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR"

Bu ses kayıtlarından Narin'in Ramazan Atasoy'a sağ teslim edildiği ortaya çıkıyor. Aynı zamanda itirafçı Nevzat Bahtiyar ile Ramazan Atasoy'un birlikte olduğu gerçeği de ortaya çıkıyor."

Öte yandan serbest bırakılan baba Arif Güran, eşi ve kardeşi de dahil tüm suçluların cezalandırılmasını talep etti.

MUHABİR

Bakmadan Geçme