• Haberler
  • Gündem
  • Ses Yalıtımlı Odada Çocukları Taciz Eden Sucunun Cezası Belli Oldu

Ses Yalıtımlı Odada Çocukları Taciz Eden Sucunun Cezası Belli Oldu

Bağcılar'da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan su satıcısı Metin Şenay hakkında karar verildi. Mahkeme, Şenay'a toplamda 293 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi'nde kapalılık ve gizlilik kararı bulunan bir dosyada mahkeme, hükmünü açıklarken basın mensuplarını duruşma salonuna aldı.

CEZASI BELLİ OLDU

Mahkeme, tutuklu sanık Metin Şenay'ı 4 çocuğa karşı ayrı ayrı toplamda 293 yıl 6 ay hapis cezası ve 1 milyon 687 bin 500 TL adli para cezasına çarptırdı.

Bağcılar'da yaşanan olayda, 60 yaşındaki Metin Şenay'ın, su satan bir ailenin 11 yaşındaki kızını okul çıkışında kaçırarak iş yerinde istismar ettiği ortaya çıkmıştı.

SU DÜKKANINA ÖZEL BÖLÜM YAPMIŞ

Küçük kızın kurtarıldığı su dükkanında yapılan aramada, özel bir bölme bulunduğu ve şüphelinin çocuğu korkutmak için duvarlara astığı A4 kağıtlarında sessiz olması gerektiği uyarısı yer alıyordu. Şenay'ın 2009 yılında da başka bir çocuğa istismarda bulunduğu belirlenmişti.

Ses Yalıtımlı Odada Çocukları Taciz Eden Sucunun Cezası Belli Oldu

Soruşturma kapsamında ele geçirilen dijital materyaller, Metin Şenay'ın mahalledeki diğer çocuklara da cinsel istismarda bulunduğunu ve bunu kayıt altına aldığını ortaya koymuştu.

Bakmadan Geçme