• Haberler
  • Gündem
  • Sıla Bebeğin Cenaze Törenine İmamın Sözleri Damga Vurdu!

Sıla Bebeğin Cenaze Törenine İmamın Sözleri Damga Vurdu!

Malkara ilçesinde komşularının çocukları tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kaldığı iddia edilen 2 yaşındaki sıla bebek yaşam mücadelesini kaybetti. Sıla bebek için düzenlenen cenaze törenine imamın sözleri damga vurdu.

Tekirdağ Şehir Hastanesinde 1 aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Sıla bebek son yolculuğuna uğurlandı.

Malkara ilçesinde komşularının çocukları tarafından cinsel istismara ve şiddete maruz kaldığı iddia edilen minik Sıla Yeniçeri, yoğun bakımda entübe olarak yaşam mücadelesi veriyordu. Ailesi hastane önünde umutla beklerken, ilaçlara yanıt vermeyen bebeğin durumu ağırlaşarak 1 ay sonra ölümle sonuçlandı.
Olayla ilgili olarak anne Bakiye Y. ve komşu çocukları dahil 5 kişinin tutuklu bulunduğu soruşturma sürerken, Sıla bebeğin cenazesi Tekirdağ Şehir Hastanesi morgundan ailesi tarafından alındı.

Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'nde bulunan Yeni Camii'nde öğlen namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından 2 yaşındaki Sıla'nın minik tabutu omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına alındı. Cenaze namazı sırasında bebeğin teyzeleri tabutun başında gözyaşı döktü.

NE OLUR BİZİ AFFET SENİ KORUYAMADIK!

Cenaze namazını kıldıran imam,

"Cenaze merasimlerinde genelde biz helallik isteriz cemaatimizden namazımızı kılacak olanlardan. Ancak bu cenaze çok farklı yüreğimizi dağlayan bir cenaze. bugün müsadenlerinizle ben hepimizin adına bu yavrumuzdan helallik isteyeceğim. 

Mahcubiyeti ve hüznü yoğun olarak yaşadığımız bir cenaze. Sevgili yavrum sıla bebeğimiz ne olur bizleri affet seni koruyamadık. inşallah senin için döktüğümüz göz yaşları yeni bir başlangıca, iyilikleri, merhameti çoğaltma noktasında gayretlerimizin, duyarlılıklarımızın artmasına vesile olacak. Cenab-ı Allah hepimizin taksiratlarını affetsin." 

Bakmadan Geçme