• Haberler
  • Gündem
  • Sinan Ateş Cinayetiyle Gündeme Gelen Olcay Kılavuz Görevden Alındı!

Sinan Ateş Cinayetiyle Gündeme Gelen Olcay Kılavuz Görevden Alındı!

Sinan Ateş cinayetiyle gündem olan eski MHP milletvekili, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin danışmanı Olcay Kılavuz, görevinden alındı.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinde ismi sık sık geçen MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Olcay Kılavuz, görevinden alındı.

Görevden almanın Bahçeli'nin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile mecliste yaptığı görüşmenin hemen ardından gerçekleşmesi ise kamuoyunun dikkatini çekti.

Yaşanan gelişmeler sonrasında kamuoyunda Olcay Kılavuz'ın Sinan Ateş cinayetiyle ilgisi var mı? Sorusu sorulmaya başlandı.

KAFAMA SIKARIM DEMİŞTİ!

Olcay Kılavuz, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında yaptığı açıklamada, Sinan Ateş cinayetiyle anılmaktan dolayı çok ciddi anlamda rahatsızlık duyduğunu ve bu olayın en büyük mağdurlarından birisinin kendisi olduğunu belirterek "Zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm" ifadelerini kullanmıştı.

Sinan Ateş cinayetinin her yönüyle aydınlatılmasını en çok isteyenlerden birisi olduğunu belirten Kılavuz, "Bu işin içinde her kim varsa Allah belasını versin" demişti.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2022'de düzenlenen suikast sonrasında hayatını kaybetmiş, cinayetle ilgili en çok ismi zikredilen isimlerin başında ise Eski MHP Mersin Milletvekili ve Bahçeli'nin danışmanı Olcay Kılavuz'un ismi zikrediliyordu.

Bakmadan Geçme