• Haberler
  • Spor
  • Sinan Engin'den Çarpıcı Barış Alper Açıklaması

Sinan Engin'den Çarpıcı Barış Alper Açıklaması

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımı oyuncuları dünya gündeminden düşmüyor.

Spor yorumcusu Sinan Engin, A Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Barış Alper Yılmaz ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı karşılaşmayı favori gösterilen rakipleri karşısında 2-1 kazanarak çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Karşılaşma sonrasında performanslarıyla ön plana çıkan Mert Günok, Arda Güler, Merih Demiral ve Barış Alper Yılmaz, sadece Türkiye’nin değil dünya spor kamuoyunun gündemine oturdu.
Özellikle Mert Günok’un son saniyelerdeki kurtarışı dünya kamuoyunun gündeminden düşmezken Barış Alper Yılmaz için de ayrı bir sayfa açıldı.
Yaptığı yorumlarla dikkat çeken ve gündem olan Sinan Engin, Barış Alper Yılmaz hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

BARIŞ ALPER TEZ KONUSU!

Yıldız oyuncuyu öve öve bitiremeyen Sinan Engin, “Barış Alper’in vücudu tez konusu. Fizik anatomisini araştırıp genlerine bakmak lazım. Bu çocuk normal bir insan gibi kaç tane kalbi, kaç tane böbreği, dalağı, ciğeri var bakmak lazım. Sen ne ile besleniyorsun. Seni annen ne ile besledi. Helal olsun annene” diyerek performansına övgüler yağdırdı.
 

Bakmadan Geçme