• Haberler
  • Siyaset
  • Sırrı Süreyya Önder Meclisi Gülmekten Kırdı Geçirdi!

Sırrı Süreyya Önder Meclisi Gülmekten Kırdı Geçirdi!

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal arasında geçen konuşma mecliste milletvekillerini kırdı geçirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın sorusuna verdiği cevapla meclisi kahkahaya boğdu.

Mahmut Tanal mecliste yaptığı konuşmada Şanlıurfa'da elektriklerin kesik olması nedeniyle vatandaşların CHP'nin ışık açma-kapama eylemine katılamadıklarından dert yandı.

Tanal, "Işıkları açın kapatın eylememimize Şanlıurfa'da elektrikler kesik olduğu için vatandaşlarımız bu hakkını kullanamamıştır. Benim sizden istirhamım Sayın başkanvekilim Şanlıurfa'nın bu elektrik sorunu nasıl halledilecek?" ifadelerinin üzerine söze başlayan Sırrı Süreyya Önder, verdiği cevapla milletvekillerini kahkaya boğdu.

SİZDE BİR SIKINTI VAR!

Önder, Tanal'ın geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa ziyaretinde gündem olan il müftüsü ile olan diyaloğuna da atıfta bulunarak "Sayın Tanal, sizde bir sıkıntı var. Çöpü Urfa müftüsüne soruyorsun belediye orada duruyor gidiyorsun Urfa müftüsüne. Elektriği bana soruyorsun! Sence de bu işte... Sanki sen çözüm aramıyorsun da başka bir muhattap arıyorsun gibi" sözleri üzerine meclisteki milletvekilleri gülmekten kendini alamadı.

Bakmadan Geçme