• Haberler
  • Spor
  • Sivasspor Bu Sezon Bir İlki Gerçekleştirdi

Sivasspor Bu Sezon Bir İlki Gerçekleştirdi

Süper Lig'de geride kalan 18 haftada evinde ilk kez galip gelen Sivasspor, bu sezon bir ilki başarmış oldu.

Süper Lig’in 18. Haftası açılış karşılaşmasında İstanbulspor’u konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak bu sezon lig tarihinde bir ilki başarmış oldu.

Geride kalan 18 haftada evinde ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Yiğidiolar, kendi sahasında oynadığı 8 karşılaşmanın 5’inden beraberlik 2’sinden mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, evlerinde aldıkları ilk galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Karagöl, "3 puanı aldığımız, iç sahada ilk galibiyetimiz olduğu için mutluyuz. Fakat oynanan oyundan herkes gibi biz de mutlu değiliz. Önümüzdeki milli arada değerlendirmelerimizi yapacağız. Gerek kadro, gerek transfer, gerekse diğer detayları da yönetimle beraber, hocamızla beraber konuşacağız. İnşallah bundan sonra performansımızı arttırmamız lazım. Ligin ikinci yarısı neredeyse başlıyor. Bunun için gerekli çalışmaları çok hızlı şekilde yapacağız. Transferlerle ilgili istişarelerimizi yapıyoruz. Şimdi gerekli detayları içeride konuşacağız. Bugün bazı değerlendirmeler yapacağız. Önümüzdeki günlerde de bir açıklama yaparız. Maçın hakemine de çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir maç yönetti. Bizim haftalardır hasret kaldığımız tarzda bir maç yönetti" diye konuştu. 

 

Bakmadan Geçme