• Haberler
  • Gündem
  • Sokak Köpeği Sorunu Tarih Oluyor! Rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sunuldu

Sokak Köpeği Sorunu Tarih Oluyor! Rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sunuldu

Türkiye'nin en önemli sorunlarından birisi haline gelen sokak köpeği sorunun çözümüne yönelik çalışma tamamlandı. Raporun bir örneği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verildi. Çözüm için bu hafta konu meclise gelecek.

İçinden çıkılmaz bir hal alan ve hayvansever olduğunu iddia eden gruplarla hükümetin karşı karşıya geldiği sokak köpeği sorunun çözümü için sona gelindi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu tarafından yürütülen çalışmalar rapor haline getirilerek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda beklentileri karşılayacak bir çözümün olacağını belirterek şu ifadelere yer verdi;

"Bugün AK Parti MYK Toplantımızda; Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan’a Başıboş/Saldırgan Sokak Köpekleri sorununa ilişkin hazırladığımız raporu arz ederek zat-ı devletlerini ve MYK Üyelerimizi bilgilendirdim. Raporumuzun mahiyetini detaylı bir şekilde dinleme nezaketi gösteren Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. 

SOKAKLARDA HUZUR VE GÜVENLİK SAĞLANACAK

Sokaklarda aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin sağlanacağına; herkesin üzerinde mutabık kaldığı bu sorunun çözüme ulaşacağına inancımız tamdır. Evvelâ insan ardından hayvan ve çevre sağlığını tesis etmek için ortaya konulan bu iradenin toplumumuzun tüm kesimlerinin beklentilerini karşılayacak şekilde net bir çözüme ulaşması en büyük temennimizdir. Raporumuzun sorunun çözümüne ilişkin önemli katkılar sunacağına inanıyor; hayırlı olmasını diliyorum."

Bakmadan Geçme