Sokak Köpekleri Okul Yolunu Kabusa Çevirdi

Türkiye'de sokak köpeği vahşeti bitmek bilmiyor. Özellikle yalnız ve savunmasız olarak gördükleri, çocuklar ve yaşlılara saldıran sokak köpekleri, çocukları okul yolunda yakalıyor.

Daha öncede defalarca okula giden veya okuldan evine dönmek üzere olan çocuklara saldıran ve çok ağır yaralanmalara neden olan sokak köpekleri bir kez daha ortaya çıktı.

Erzurum’un Tekman ilçesinde okuldan eve dönerken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki kız çocuğu, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.


Parçalanmaktan Son Anda Kurtuldu


İlk okul ikinci sınıf öğrencisi Ela Sarıtaş, Toptepe Mahallesi'nde okuldan eve dönerken 10 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Çevredeki vatandaşların yetişmesiyle köpeklerden kurtarılan küçük kız, başından, sırtından, kulağından, karnından ve kalçasından yaralandı. 

Kafasında ısırık yaraları oluşan ve ölümden dönen, köpeklerin parçalamasından son anda kurtarılan Sarıtaş, Tekman Şehit Piyade Çavuş Muhammet Binici Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kuduz teşhisi konulmadığı öğrenilen Sarıtaş’ın hastanenin kırmızı alan bölümünde tedavisi devam ediyor.

Bakmadan Geçme