• Haberler
  • Gündem
  • Sokak Köpeklerinin Parçaladığı Tunahan'a Doğum Günü Sürprizi

Sokak Köpeklerinin Parçaladığı Tunahan'a Doğum Günü Sürprizi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde okula giderken sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve doktorların 'Yaşaması mucize' olarak adlandırdığı Tunahan Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede 10. yaş gününü kutladı.

7 Aralık 2023 tarihinde yaklaşık 20 kadar sokak köpeğinin saldırısına uğrayan ve vücudunda parçalanmadık yer kalmayan Tunahan, azimle hayata tutunmayı başardı.
Babasının gözyaşları içinde “Köpekler oğlumu ısırmamış, resmen yemiş. Doktorlar yaşaması için mucize bekliyor” dediği Tunahan uzun süren yoğun bakım ve geçirdiği 6 ameliyat sonrasında yeniden hayata döndü. 
Tedavi gördüğü Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi’nde 10 yaşına giren Tunahan için ailesi ve hastane çalışanları sürpriz doğum günü partisi düzenledi.
Hemşire ablalarının getirdiği pastayı görünce duygulanan ve gözyaşlarına hakim olamayan Tunahan, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını üfleyerek 10. yaş gününü kutladı.

Ben çok iyim, herkese teşekkür ediyorum

Çok heyecanlandığını söyleyen Tunahan Yılmaz, kendisini merak edenlere de “Ben çok iyim, herkese teşekkür ediyorum” diyerek mesaj gönderdi.
Saldırıdan sonra doktorların gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla hayata tutunan Yılmaz, vücudunun her yerinde saldırının izlerini taşıyor. Yılmaz, doktorların ve ailesinin kontrolünde güçlükle yeni yeni adım atıyor.
Tunahan’ın annesi Ergül Yılmaz, oğlunun sol koluyla kafasından da operasyon geçireceğini, doktorların aşama aşama gittiği için beklediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme