• Haberler
  • Gündem
  • Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut Kimdir? Evinin 5. Katından Düşerek Hayatını Kaybetti!

Sosyal Medya Fenomeni Kübra Aykut Kimdir? Evinin 5. Katından Düşerek Hayatını Kaybetti!

'Kendime layık damat bulamıyorum' diyerek kendi kendine evlenen sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Sultanbeyli'de bulunan evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Kübra Aykut Kimdir? sorusunun cevabı da merak konusu oldu.

Geçen sene Aralık ayında "kendime layık damat bulamıyorum" diyerek kendi kendine evlenen fenomen Kübra Aykut İstanbul'daki evinin 5. katından düşerek hayatını kaybetti.

Kübra Aykut'un İstanbul'daki evinden 6 saat önce çektiği video ortaya çıktı. Genç fenomen vidoda; "Enerjimi topladım ama kilomu toplayamıyorum. Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Her gün bir kilo geriye gidiyorum. Ne yapacağım ben, bana acil kilo aldırmanız gerekiyor." ifadelerine yer veriyor.
Kilo kaybıyla ilgili video çeken genç fenomen, evinin 5. katından düştü.

Olayın hemen ardından hastaneye kaldırılan genç fenomenin boyun, bel dahil bütün kemikleri kırıldığı ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadığı açıklandı.

Fenomenin yakınları hastaneye akın ederken Dilan ve Engin Polat çiftinin de çok yakın arkadaş oldukları ve Polatların haberi alır almaz hastaneye gittiği belirtildi.

MUHABİR

Bakmadan Geçme