Sosyal Medyada Haber Türk Neden Boykot Ediliyor?

Sosyal medya platformu X'de Haber Türk'ün boykot edilmesinin sebebi merak konusu oldu. #habertürkBOYKOT nedir?

HaberTürk Ankara temsilcisi fevzi Çakır'ın sokak hayvanları ile alakalı yaptığı konuşma sosyal medya platformu X'de tepkilere neden oldu. 

Hayvan severler tarafında tepkiyle karşılanan konuşmasında Fevzi Arslan bir çok hayvan severin kilolarca et, tavuk alarak sokak hayvanlarına götürdüğünü, ülkede bir çok insanın aç olduğunu evine aylarca et girmediğini söylemesi hayvan severler tarafından tepkiyle karşılandı. 

İşte O Tepkilerden Bazıları

@brlstr1

Hayvan düşmanlarına "nitelikli kadrosunuz" diyor. Bahsettiği kişiler; Atatürk düşmanları, bireysel silahlanmayı savunanlar, kadınları koruma kanununa karşı olanlar, hayvaları çine satalım yada öldürelim diyenler...

@Haberturk  #HABERTÜRKBOYKOT

@serdarsvtn

Boykotu daha fazla büyütelim arkadaşlar! İnsanların evine girmeyen etin bile hesabını masum sokak hayvanlarına yükleyen bir zihniyet izlenmemeli! O et fakir insanın evine neden girmiyor sende biliyorsun,o gerçek sebebi söyleyebilirmisin?

@fevzickr

@elarumeysacbc

#habertürkBOYKOT

@aysun_aysun1905

Ülkenin o kadar çok derdi varken haber kanalı sandığımız kanal, kendini köpek düşmanlığına adamış. Hayırdır? Gündemi konuşmak işinize mi gelmiyor?

@Haberturk

#HabertürkBoykot

@humorisall

Sizi açlığa mahkum edenler, sizi hedef gösterenler size yaşattıklarını yaşamadan ölmesin. İnsanların evine et girmemesinin sebebi köpeklermiş.. ! öyle mi ?

@Haberturk

Köpeklerin lokmasına da göz diktiniz! kara propagandayı bırak! #habertürkBOYKOT

Bakmadan Geçme