• Haberler
  • Siyaset
  • Süleyman Soylu Yeniden Bakan mı Oluyor? Ali Yerlikaya Görevi Bırakacak mı?

Süleyman Soylu Yeniden Bakan mı Oluyor? Ali Yerlikaya Görevi Bırakacak mı?

Ankara kulislerinden gece yarısı Süleyman Soylu'nun tekrardan bakan olacağı yönünde bilgiler gelmeye başladı. Peki Süleyman Soylu ne bakanı olacak? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mu olacak? Ali Yerlikaya görevi bırakacak mı!

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun yeniden bakanlığa döneceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabinede değişiklik olabileceğini açıklamasının ardından gözler eski bakanlara çevrilmişti.

Kamuoyunda hangi bakanlar gidecek sorusunun cevabı merak edilirken bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ankara kulislerinden gece yarısı Süleyman Soylu’nun tekrardan bakan olacağı yönünde bilgiler gelmeye başladı. Peki Süleyman Soylu ne bakanı olacak? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mu olacak? Ali Yerlikaya görevi bırakacak mı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine değişikliği yapacağız açıklaması sonrası bakan listeleri dolaşıma sokulmuştu. Ancak bir çok liste iddia olarak ortada kalmış ve resmi gazetede yayınlanmamıştı.

Ancak son gelen bilgilerde Süleyman Soylu’nun bakan olmasının kesinleştiği iddia ediliyor. AK Parti’ye yakın gazeteciler, Süleyman Soylu’nun tekrar bakan olarak döneceğini yüksek sesle söylemeye başladı.

SOYLU LEHİNE DÜĞMEYE BASILDI

X’de dolaşıma sokulan listeler kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından etkileşim alırken, sosyal medyada geniş bir kitleye hitap eden ve Ebabil oluşumu olarak bilinen bir grubun eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeniden bakan olacağı yönünde paylaşımlar yapması dikkatlerden kaçmadı.

SÜLEYMAN SOYLU NE BAKANI OLACAK?

AK Parti Genel Merkezi’nden gelen on bilgilere göre Süleyman Soylu son MYK toplantısında yükses sesle bakanlığa döneceği konuşuldu. Ancak Süleyman Soylu’nun ne bakanı olacağı merak ediliyor. Göreve geldiğindne beri iyi işler yapan Ali Yerlikaya görevden alınacak mı yoksa Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığına değil, başka bir baknalığa mı geçecek bekleyip göreceğiz.

Bakmadan Geçme