Süper Kupa Maçı Son Durum - Canlı

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa maçı oynanacak mı? son durum nedir? takımlar sahaya çıkacak mı? Resmi açıklama yapıldı mı?

Galatasaray ve Fenerbahçe karşılaşmanın başlamasına yarım saatten az kalmasına rağmen Süper Kupa maçının oynanacağı stada gitmedi. İki takımda otelde Türkiye Futbol Federasyonundan gelmesi düşünülen "Süper Kupa Maçı İptal" resmi açıklamasını beklediği iddia edildi. 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın Galatasaray ve Fenerbahçe Kulüp Yönetimiyle toplantı halinde olduğu ifade edildi. Maça dakikalar kalmış olmasına rağmen toplantı henüz bitmedi.

Öte yandan iki takımın da özel uçaklarının hazırda bekletildiği öğrenildi.

GALATASARAY OTELE GERİ DÖNDÜ

Toplantının sona ermesinin ardından stada gidilmesi beklenirken, yeni bir kriz yaşandı. Sarı-kırmızılı kulüp, maç öncesi ısınmaya Atatürk baskılı tişörtlerle çıkacağını bildirdi. Ancak Suudi yetkililerden izin çıkmadı. Dursun Özbek, izin verilmemesi halinde maça çıkmayacaklarını bildirdi.

HENÜZ STADA GİTMEDİLER

Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, görüşmenin yapıldığı otelden farklı otellerde başkanlarından gelecek son kararı bekliyor. Kafilelere henüz stada gitmek için yola çıkmadı.

MAÇA ÇIKMAYABİLİRLER

Galatasaray, kamp yaptığı otele geri döndü. Sarı kırmızılılar, Atatürk tişörtleriyle ısınmaya çıkmak istiyor ve kabul edilmezse maça çıkmayacaklar.

Bakmadan Geçme