• Haberler
  • Spor
  • Süper Kupa maçının ertelenmesi hangi takıma fayda sağladı?

Süper Kupa maçının ertelenmesi hangi takıma fayda sağladı?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak maçın ertelenmesi hangi takımın yararına oldu? ertelenen maçta hangi takım daha avantajlı olacak.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Turkcell Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi.

Maçın ileri bir tarihte Türkiye'de oynanacağı belirtilirken hangi tarihte ve nerede oynanacağı ile alakalı net bir bilgi verilmedi. 

Maçın İptal Edilmesi Hangi Takıma Avantaj Sağladı?

Türkiye'nin en ço ktakip edilen Galatasary Fenerbahçe maçının Suudi Arabsitan'da oynanamayığ ertelenmesi sonraki maçta hangi takıma avanaj sağlayacağı merak konusu oldu. 

Galatasaray Daha Avantajlı

Suudi arabistana eksik kadro ile giden Galatasaray maçın erelenmesinden avantajlı çıkan taraf olarak gözüküyor. 

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Davinson Sanchez, Hakim Ziyech ve Sergio Oliveira Suudi Arabistan'da oynayacak kadroda yer almamıştı. 

Ayrıca sakatlığı bulunmamasına rağmen Angelino da kafileye dahil edilmiş fakat oynayıp oynamayacağı netlik kazanmamıştı. 

Maçın ertelenmesi sakatlıklar sebebiyle oynayamayan yıldız oyuncuların kadroya dahil olması için fırsat doğuracağı düşünülüyor. 

Ertelenen Süper Kupa Maçı Nerede, Ne Zaman Oynanacak? 

Suudi Arabistan'da maçın iptal edildiğini duyuran Türkiye Futbol Federasyonu ve takılmar ileri bir tarihte oynanacağı ile alakalı bilgi paylaşırken, nerede ve hangi tarihte oynanacağını belirtmediler. 

Bakmadan Geçme