• Haberler
  • Spor
  • Süper Lig Takımları İkinci Hafta Gol Olup Yağdı!

Süper Lig Takımları İkinci Hafta Gol Olup Yağdı!

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında ilk haftada atılan gollerin iki katından fazla gol atıldı. İlk haftayı gol açısından kısır geçiren takımlar, ikinci haftada ağları gole boğdu.

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftası takımların adeta gol şovuyla tamamlandı. İlk haftada beklenen ve istenen gol sayısına ulaşamayan takımlar, ikinci haftada ilk haftanın da telafisini yapmış oldu.

19 takımın mücadele ettiği ve her hafta bir takımın bay geçtiği Süper Lig'in ilk haftasında toplamda 16 gol atılırken ikinci haftada 33 kez fileler havalandı.

Ligin ilk haftasında iki maç 0-0, iki maç 1-1'lik beraberlikle biterken iki farklı galibiyeti alan tek takım Beşiktaş olmuştu. Diğer 4 karşılaşmada takımlar 1 farkla galibiyet elde etmişti.

İlk haftanın en gollü mücadelesi ise Konyaspor-Kasımpaşa maçı olmuştu. Konyaspor rakibini 3-2'lik skorla yenmeyi başarmıştı.

İKİNCİ HAFTADA TAKIMLAR GOL OLUP YAĞDI!

Ligin ilk haftasındaki kısır açılışın ardından ikinci haftada daha istekli olan takımlar gol yollarında da etkili olmayı başardı. İlk haftada atılan 16 gole karşın ikinci haftada 33 gol atıldı. 

İkinci haftanın en farklı galibiyeti ligin iki yeni temsilcisi arasından oynana Eyüpspor ile Bodrumspor karşılaşması sonrasında çıktı.

Eyüpspor rakibini 4-1 mağlup ederek hem 3 puanı aldı hem de ikinci haftanın en farklı galibiyetine imza atmış oldu.

İkinci haftanın en gollü karşılaşmaları Başakşehir-Alanya ve Beşiktaş ile Antalyaspor maçları oldu. İlk haftayı 2-0 galibiyetle tamamlayarak ligde liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, ikinci haftada da 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak liderliğini devam ettirdi.

 

Bakmadan Geçme