• Haberler
  • Gündem
  • Sürat Kargo Çalışanlarının Kargo Paketleri Uyguladığı Muamele Şok Etti!

Sürat Kargo Çalışanlarının Kargo Paketleri Uyguladığı Muamele Şok Etti!

Globalleşen dünyada insanların büyük çoğunluğu ihtiyaçlarını artık online şekilde halletmeye çalışıyor. E-ticaret, online alışveriş arttıkça da kargo şirketlerinin iş yükü de artıyor. Kargo şirketlerinin paketleri taşıma şekli ise tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Görüntülerden Türkiye genelinde binlerce şubesi olan Sürat Kargo'ya ait olduğu anlaşılan firmanın çalışanlarının kargo paketlerini taşıma şekli tepki çekti.

Gelen kargoları gelişi güzel atarak kırılıp kırılmamasına bakmadan özensiz bir şekilde dükkana aldıkları görülen çalışanlar, sosyal medyada gündem oldu.

Bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntüler büyük tepki çekti.

Vatandaşların internet üzerinden sipariş ettiği ürünlere özen göstermemeleri ile bilinen kargo firması çalışanları, bir kez daha kameralara yakalandı.

Paylaşılan görüntülerde çalışanların gelen kargoları gelişi güzel atarak kırılıp kırılmamasına bakmadan özensiz bir şekilde dükkana aldıkları görülüyor. Kısa sürede büyük yankı uyandıran görüntülerin altına "Firma umurlarında değil. Çünkü emekle kurmadılar", "İşinizi sevmiyorsanız, maaşını beğenmiyorsanız çalışmayın arkadaşlar", "Ürünlerin neden kırık geldiği anlaşıldı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bakmadan Geçme