• Haberler
  • TV
  • Süreyya Hatun Ölecek mi? Selahaddin Dizisinden Ayrılıyor mu?

Süreyya Hatun Ölecek mi? Selahaddin Dizisinden Ayrılıyor mu?

Süreyya Hatun Ölecek mi? Selahaddin Dizisinden Ayrılıyor mu?... TRT 1'in sevilerek izlenen tarihi dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi 5 Şubat'ta 11.bölümü ile ekranlara geldi.

SÜREYYA HATUN ESİR DÜŞTÜ!

Gabriel Süreyya Hatun'u yakaladı. Kaleye götürerek onu hapseden Gabriel Selahaddin'e karşı Süreyya Hatun'u koz olarak kullanmak istiyor. Süreyya Hatun'a yardımcı olan ise Sofya oluyor. Gabriel'in zindanından kaçmayı başaran Süreyya Hatun bu kez hain bir okla vuruluyor.

 

Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bu hafta 11. bölümü ile ekranlara geliyor. Dizinin fragmanda Süreyya Hatun Selahaddin'e doğru koşarken okla vuruluyor.

Süreyya Hatun'un ölmeyeceği gelecek bölümlerde daha aktif rol alacağı tahmin ediliyor. Süreyya Hatun’un durumu ise bölüm sonlarına doğru daha da netleşecek.

 

DİLİN DÖĞER KİMDİR?

 

28 yaşındaki Dilin Döğer, 22 Şubat 1995 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. İlköğretim eğitim dönemini Mersin'de tamamladıktan sonra ailesi ile birlikte Ankara'ya yerleşti. Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dilbilimi Bölümü'nden mezun oldu.

Üniversite döneminde oyunculuk yapmaya karar veren yetenekli oyuncu ayrıca dans, müzik, resim, bale, opera ve şan eğitimleri aldı. Televizyona 2021 yılında, 'Ex Aşkım' dizisinde canlandırdığı 'Afife' karakteriyle başladı. Şimdilerde ise Kanal D'nin O Kız dizisinde Zeynpe karakterine hayat verdi

1.67 metre boyundaki Balık burcu Dilin Döğer 55 kg ağırlığındadır.

Bakmadan Geçme