• Haberler
  • TV
  • Survivor Bozok nereli? Bozok kaç yaşında?

Survivor Bozok nereli? Bozok kaç yaşında?

Survivor All Star yarışmacıları kimler merak konusu oldu. Bozok Gören Survivor 2024'de yarışan isimlerden olacak, Bozok Gören kimdir?

Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan Bozok Gören'in hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. İlk kez katıldığı Survivor 2013 yarışmasında adını duyuran Bozok Gören 2024 All Star kadrosunda kendisine yer buldu. Peki Survivor Bozok Gören kimdir?

Bozok Gören, 5 ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Ankaralı'dır. Eğitim hayatı Ankara, İstanbul ve Amerika'da geçmiştir.

2000 yılında Neşe Erberk ajansında mankenlik yapmaya başlamıştır.rıdır. Bozok Gören, aynı zamanda su altı teknolojisi eğitimi almış ve profesyonel bir dalgıçtır.

2013 yılında ekrana gelen Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına katılan adını geniş kitlelere duyuran Bozok Gören 2012 yılından bu yana Amerika'da tanıştığı Amy ile evlidir. Gemma Ocean Gören adında bir kız çocuğu vardır.

Instagram hesabında 36.2 bin takipçisi bulunan Bozok Gören'in All Star 2024 kadrosunda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.

Bakmadan Geçme