Nihal Candan'ın Tahliyesine İtiraz Edildi

Hastalık nedeniyle cezaevinden tahliye edilen Nihan Candan'ın, kuaföre gitmesi ve röportaj vermesi üzerine tahliyesine itiraz edildi.

ÖLÜMCÜL HASTA NİHAL CANDAN KUAFÖRE Mİ GİTTİ?

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan, ‘Suç Gelirlerini Aklama’ iddiasıyla 16 Kasım 2023 tarihinde  tutuklandı.Tutuklandıkları davanın duruşmaları başlamadı, ama Nihal Candan, 26 Nisan 2024 tarihinde tahliye edildi.

NEDEN TAHLİYE EDİLMİŞTİ?

Tutukluluğunu protesto amacıyla yemek yememeye başlayan Nihal Candan, zamanla 37 kiloya düştü. Avukatının söylediğine göre cezaevinden her gün hastaneye götürülen Nihal Candan, doktorun kesin yatış vermesine rağmen buna karşı çıktı. Nihal Candan’ı bu konuda babası da ikna edemedi.

Candan, son kez kaldırıldığı hastaneden cezaevine dönmedi. Candan, doktorların ‘Bağışıklık sistemi çökmek üzere’ raporu üzerine tahliye edildi.

TAHLİYE EDİLEN NİHAN CANDAN'IN KEYFİ YERİNDE

Anoreksiya nedeniyle cuma günü cezaevinden çıkan Candan, ilk hafta sonunu güzelleşmeye ayırdı. Kuaför yolunda Kanal D’den Buse Özdemir’e özel açıklamalarda bulunan Candan’ın sağlığı da keyfi de yerindeydi.

“PAŞALAR GİBİ 6 AYDIR YATIYORUZ”

Kardeşiyle birbirlerine destek olduklarını anlatan Candan, “‘Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz’ gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana.” dedi. Cezaevinde nasıl vakit geçirdiklerini de anlatan Candan, “Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık.” diye konuştu.

kiloya düştü, tahliye edildi | Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: “Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz” Candan, “Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak.” diye konuştu.

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: “Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz” Hataları olduğunu kabul eden Candan, “Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı.” dedi.

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme